Nå da!

Genoprettelse af din krop, med healing og kinesiologi

Nå da!

Nå da!

Så skal jeg da lige love for, madammen fik sin r.. på komedie! Man søger på, “hvordan laver jeg en blog”, og er så lige ved at gå i koma, over alle de ting, der er på spil. Ha! Aner ikke engang om jeg har gjort det rigtige….

Jeg vil da være ung med de unge, så hvorfor ikke prøve det her også? 🙂 Det er som sådan ikke fordi jeg har nogen panik på, nu her efter 50, men jeg tænker, at de tanker og oplevelser, en almindelig halvtosset madamme brænder for og inde med, også kunne være interessante. Så her er jeg! – Mit første blog indlæg, ever! Håber jeg kan røre og inspirere nogle sjæle, derude i det ganske land.

En intro er vel på sin plads.

Sådan en som mig er, af erfaring, det nærmeste man kommer på en stram kælling..I hvert fald, når man møder mig første gang – siges det 😉 Når man man så får æren af at blive lukket ind, ja så ændrer beskrivelsen sig drastisk. Det er faktisk lidt sjovt, for jeg gør det ikke med vilje, men ærlighed bliver let til rappenskralde.

Jeg har en mening om mange ting, men tit holder jeg mund, præcis af ovenstående grund, når det ikke er folk jeg kender godt. Ak og ve dog, for de folk, der kender mig godt, 😀 de får råt for usødet.

Når det så er sagt, er jeg ikke som folk er flest – har du sikkert gættet. Inde i mig bor et trodsigt barn/teeneger, som ikke gider mere moralsk bavl. Vær nu bare ærlig! Jeg er alt for ironisk og pjattet, og går ikke af vejen for at “synge” “Sikken dejlig dag det er i dag”, bare for at få folk op af stolene. Dagen er hvad man gør det til, og min dag skal være dejlig og fyldt med humor. – Nå ja, Jeg kan ikke synge – stemmen blev ødelagt for mange år siden, af for mange cigaretter.

Jeg tænker at alt muligt vil flyve hen over bloggen her, både det normale, det morsomme, hykleriet, det sørgelige og absolut også brokkeri. Der er nok at tage fat på. 😉

Jeg er oprindeligt født og opvokset som, og uddannet købmand. På mine “middelalderlige” (min yngstes misforståede engelske oversættelse) dage er jeg blevet lærer, pt for autister i en folkeskole, og efter de 50 nu også Reiki healer og kombinationsbehandler. Jeg elsker frisk luft sammen med min hunde og en masse FDF´ere. Kan ikke helt sige, at det også gælder resten af familien, men den bedre halvdel arbejder dog med økosvin. Ud over ham, er jeg også indehaver af en autist på 23 og en ADHD´er på 25. Jow jow – her går det godt 😉 Der er dælme nok at skrive om!

Og ja, vi bor på Verdens Ende, ja det hedder gården – meget rammende – sidste hus, inden du kører i åen, for enden af 2 km grusvej.

Hmm, gad egentlig vide om man gør det rigtigt?? Nå pyt. Det går da meget godt…..

Sidste ting om mig, må nok blive, hvad min sparsomme fritid går med, hvilket strækker sig fra kreative ting, over jagthunde træning,(vildt tiltrængt), FDF, temmelig meget hjælp til “ungerne”, som jeg elsker overalt i denne verden, over til alternativ behandling af dem, der nu trænger. Sikkert er det dog, at jeg aldrig keder mig. Flere timer i døgnet, til at det sjove, tak. 🙂

Min mission med bloggen er at lysne din dag, måske kan du endda genkende en masse, så er det absolut vellykket, eller måske synes du bare, det er sjovt at se andres genvordigheder 😉 I alle tilfælde er du så hjertelig velkommen <3

Kæmpe kram og velkommen til – “Livet er, hvad man gør det til” citat fra bogen “Alting og Ulla Vilstrup” af Kim Fups Aakeson – og han har sgu fat i det vigtige! Ups sorry about my French.

Hinsjel

 

 

2 svar

  1. Mr WordPress siger:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  2. Rosemary siger:

    I spent a lot of time to locate something like this

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *