Velkommen til din vej til en bedre livskvalitet

Har du ondt i kroppen, er er hjælp at hente her!

Mit navn er Alice Søvndal. Jeg er certificeret Reiki healer, TFH – Kinesiolog, RESET behandler, gammel lærer og købmand. Mor til to voksne piger og bosat med gemalen på “Verdens Ende”, langt væk fra alt, undtagen naturen.

Et ganske almindeligt menneske, med et ganske almindeligt liv. Jeg vil bare gerne have det fulde ud af livet.

Det var et tilfælde, at det blev Reiki, jeg kastede mig over. Min datter har været syg i 5 år, med alvorlige gener fra, hvad vi mener er HPV-vaccinen, der ødelagde både ungdomsliv og skolegang. Noget skulle der ske, når den etablede lægevidenskab ikke kunne finde noget galt, men pigen blev med at være syg. Hovedet skulle undesøges af psykologer og “jeg ska gi dig ska jeg”! Hun fejlede heller ikke noget psykisk. Surprice!

Så en dag mens jeg sad og tjekkede Facebook, dukkede en beretning fra en anden mor op, med en tak til Dansk Reiki healing Center i Allerød, og Reiki healer Claus Beyer von Ottedahl, for at have hjulpet datteren tilbage, til et noget nær normalt ungdomsliv.

Det var som en gave fra himlen! Jeg tøvede ikke, men meldte mig til hans uddannelse med det samme. Jeg har ikke fortrudt et sekund. Min datter er nu godt på vej til et værdigt liv, og jeg brænder for denne behandlingsform.

Det virker – også selv om du ikke tror på det – bare spørg gemalen min! Skønnere bliver det ikke, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.