Velkommen til din vej til en bedre livskvalitet

Har du ondt i kroppen, er er hjælp at hente her!

Forkæl dig selv

 

Forkæl dig selv – forkæl din krop, sind og sjæl – styrk dig fysik og psyke til hverdagens udfordringer – og styrk dit selvværd.

Selværd og selvforkælelse – få fokus på dit liv – få balance i din krop, sind og sjæl med Reiki healing

Flere og flere oplever en stresset og travl hverdag, både på job og i privatlivet. De naturlige pusterum bliver mere og mere sjældne, og både krop og hjerne får ikke tid, til at slappe fuldstændig af.

Dette påvirker os både fysisk og psykisk, og vore følelser og vores humør bliver sat på hårdt arbejde.

Balancen mellem krop, sind og sjæl bliver voldsomt udfordret. Disse ubalancer giver også fysiske skavanker, som spændinger og smerter i kroppen.

Reiki healing skaber balance i krop, sind og sjæl. Denne balance er med til at løsne op, for både fysiske og psykiske ubalancer, og dermed kommer overskuddet og selvværdet tilbage.

 Vil du forkæle dig selv – vil du øge dit selvværd – vil du have mere overskud både i privatlivet og på jobbet, så er klinikken klar til at byde dig velkommen til 45 eller 90 minutter Reiki healing.

Her er nogle af de områder hvor Reiki healing ofte hjælper:

Stress

Angst

Irritabilitet

Kroniske smerter

Pludseligt opståede smerter, iskias, forstuvninger, før og efter operationer, operationssmerter.

Spændinger

Koncentrationsbesvær

Søvnløshed

Lavt selvværd

Svækket immunforsvar

Lindring til døende

Reiki healing styrker samtidig kroppens evne til at heale sig selv og til at komme i balance. Reiki healing styrker din krop, sind og sjæl – Reiki healing sætter fokus på dine udfordringer og vil for de fleste være starten til et bedre liv.

Få en afslappende og healende behandling hos mig.

Få renset dit hus

Har du prøvet at være i et rum, hvor du ikke synes

energien er så god? Eller har du et rum, hvor I skændes mere, end i andre rum? Eller vil du bare gerne have en fredfyldt atmosfære i dit hus?

Så kan der ligge en gammel energi i rummet. Det er ikke nødvendigvis en ånd, der er tilstede, det er for det meste gamle energier, der stadig hænger fra en for længst bortrejst ånd eller sjæl.

Reiki healing kan hjælpe med at skabe en god og behagelig energi, i dit hjem.

Ved hjælp af krystaller, healing og nogle gange æteriske olier, kan jeg give nyt liv til dine rum.

Healing og afbalancering af chakra

Få testet dine chakra, og få energien kørt ned og op i de chakra, der er i ubalance.

Til hvert af de 7 hovedchakra, hører kropsdele. Disse kan reagere på mange måder, både ved at gøre ondt, eller ved at du føler og tænker for mange forvirrende ting, som så igen går ud over det fysiske. Ved at få dine chakra i balance, løber energien mere frit, og du og din krop, vil få det bedre.

Healing med krystaller

Man kan forstærke healingen med krystaller. Enten kan jeg lægge krystaller i formation, ladet med reiki  energi, eller du kan vælge en krystal, som du har på dig under healingen. Alle Krystaller, mineraler og halvædelsten, har en indbygget energi, men man kan også tilføre sin egen og reikiens energi.

Kortlæsninger med englekort

Mangler du guidning  i dit liv, kan du bestille en kortlæsning. Engler er fantastiske guider, som kun vil en det godt.

Kortene rammer og siger sandhenden, og giver dig råd til, hvordan du kommer videre.

                 

Til dig med mulige HPV-gener

Reiki healing kombineret med Urter fra Jeff-kuren og pres på specifikke punkter, giver gode resultater. For yderligere oplysninger, tag kontakt til mig.

Se endvidere nedenstående hjemmeside beretninger fra  piger, der er blevet hjulpet af min Reiki Master, Claus Beyer von Ottedahl..

Healing af dyr

Ligesom du, kan også dine kæledyr have problemer med helbreddet og med psyken. Reiki healing virker også på dyr.

Forskellen på dyr og mennesker er, at når dyret har fået nok healing, så går den da bare. De er ikke helt så høflige som du og jeg. Ring for at høre nærmere.

Distribution af vitaminer og mineraler

Alle kosttilskud er organiske og kommer fra naturens egne ressourcer. Der er både de almindelige vitaminer og kosttilskud, samt ekstra tilskud til de aktive og sportsudøvere. Et af verdens bedst sælgende brands, med egne bæredygtige landbrug, uden brug af pesticider. Includerer også vægtstyringsprogram, skønhed og velvære, samt biologisk nedbrydelige rengøringsmidler.

Vil du vide mere så kontakt mig.