Velkommen til din vej til en bedre livskvalitet

Har du ondt i kroppen, er er hjælp at hente her!

45 minutters Reiki healing koster 400 kr. Jeg arbejder med grundpositionerne, tilfører din krop velvære og sætter en mild udrensning i gang. De fleste oplever ro i hovedet, og vil opleve en dejlig løftet stemning i sindet.

Ønsker man en times kombi-behandling er prisen 500.-

90 minutters Reiki healing koster 600 kr. Som udgangspunkt, arbejder jeg på samme måde, men her er der tid til at gå mere direkte på de skavanker, eller smerter du måtte have, både psykisk og fysisk.

Tre eller fire, på hinanden følgende dages behandling, en behandling om dagen, på enten 45 eller 90 minutter, er beregnet på at sætte ekstra gang i udrensning og heling, af en længerevarende smerte eller ubalance. Den virker også fantastisk godt på en pludselig opstået smerte, så som rygsmerter.

Denne behandlingsform er en opstart, på et længere forløb, hvor der er specielt gode resultater at se frem til. Den er også specielt velegnet til at komme i gang med at bekæmpe tungmetal-aflejringer, i forbindelse med gener fra HPV-vaccinen.

Prisen er henholdsvis 1000, og 1200 kr, for tre eller fire gange, i tre eller fire dage.

Touch for Health kinesiologi som test, for f.eks. vitaminer og mineraler, ca. 45 min. koster 400,- Der er også hjælp at hente ved mange andre situationer, smerter, ubalancer, stress, depression, kroniske problemer o.a.

En fuld test, afbalancering og healing tager ca. 1½ time og koster 600,-

RESET er genopretning ag Temporal mandibular knoglen i kæben, og har en utrolig effekt på stress, låsning af kæben, klikken i kæben, gener ved tandbøjle, skulderproblemer og mange andre skavanker. (Se forklaringen under fanen om RESET)

En fuld behandling varer ca. 45 minutter og koster 400,-. Dog skal denne behandling foretages to gange med en uges mellemrum, for optimal virkning.

10 minutters RESET er en målrettet behandling, mod et eller flere specifikke problemer, ganske velegnet til firmaordninger med sundhedsordninger, da det virker omgående. Ring for aftale og tilbud.

10 – 20 minutters RESET koster 175,- for dig som privatperson.

Samtaleterapi, med efterfølgende healing og afbalancering, samt handleplan, kan tage op til tre timer. Sammen finder vi det, der skal til, for at du kan komme videre i din tilværelse med positivt mindset. Du skal også her være en aktiv medspiller, ellers nytter det ikke noget. Du vil få hjemmearbejde!

Samtaleterapi og healing koster første gang 1000,- , derefter vil prisen være enten 500,- eller 600,- afhængig af tidsforbrug.

Krystalhealing foregår således, at der enten placeres forskellige krystaller i formation, hvor disse er ladet med reiki energi, eller du selv udvælger en eller flere krystaller, som du føler for. Disse har du så på dig mens healingen foregår. Healingen er som ovenfor beskrevet.

En krystalhealing varer i 45 minutter og koster 500 kr.

Fjernhealing foregår på følgende måde: Du har en eller flere gange være på klinikken, så vi har set hinanden og talt sammen. Jeg har derfor et godt billede af dig. Du finder en rolig plads, hjemme hos dig selv i det tidsrum vi aftaler, og sidder eller ligger ned. Jeg sender dig så healing via de energier, der altid omgiver alt og alle. Du vil få samme effekt, som ved selv at være mødt op på klinikken. Prisen for 45 minutter er 400 kr.

Jeg kan også komme til dig. Jeg kører ud og behandler i folks eget hjem, på hospice eller arbejdspladser. Her er der faste priser, og kørsel er includeret i priserne. Jeg sætter dog grænsen ved en times køretid. Ud over denne afstand, vil der blive lagt yderligere beløb på.

For 45 minutters reiki er prisen 700 kr, mens 90 minutters reiki er 1000 kr.

Healing af dyr foregår hos dig. Der er dyrene mest trygge, og du er selv tæt på, hvilket også øger tryghed og healingsgrad. Ellers er det de samme principper, som hos mennesker. Jeg lægger hænderne på dyret, de steder hvor energien skal flyde, og hvor evt. ubalancer eller smerter er værst. Healing virker lige så godt på dyr, som på mennesker. Forskellen er blot, at når dyret har fået healing nok, lader den tydeligt èn vide, at man skal holde, enten ved at gå, eller blive meget urolig.

Husrensninger er ikke nødvendigvis fjernelse af genfærd eller ånder. Det kan sagtens være, at du har besøg, men min primære arbejdsmetode er healing af stemningen i dit hjem. Ofte ved du selv, hvis der er et rum, du ikke så gerne vil opholde dig i, eller hvor I måske skændes mere end i andre rum. Der kan så opholde sig aftryk af, for længst forsvundne sjæle eller ånder. Disse stemninger kan fjernes ved hjælp af reiki healing, ofte ledsaget af krystaller og/eller æteriske olier.

Prisen på en husrensning, incl. kørsel inden for en times transport, er 2000 kr. Tidsmæssigt vil det afhænge af mængden af belastede rum, der er derfor ikke fast tid på en husrensning.

Læsninger med englekort er en rolig, hyggelig samtale mellem dig og englene, og mig som forklaringsled. Vi ser i fællesskab, hvad du har brug for at vide, og/eller tage aktion på. Englene lyver ikke. Der er altid hjælp at hente hos englene, og du vil blive overrasket over, hvor godt de kender dig. Du vil få guidning og mulige løsningsforslag, og så er det op til dig, om du vil følge englenes råd. En læsning koster 500 kr og værer ca. en time.

Rens og afbalancering af chakra. Jeg tester først om dine chakra er i balance. Næste skridt er, at få energi kørt ned og op igen, i de berørte chakra. Sidst giver jeg dem lidt reiki. Du skulle gerne gå fra mig, med fuld balance i dine chakra, så energien igen kan flyde frit.

Nogle sensitive mennesker kan føle, når man arbejder med energien i ens chakra, andre kan ikke, men fælles er, at der medfølger en ro og en opløsning af blokeret energi.

Alle nye aftaler, indledes med en samtale, så første gang, skal du beregne ca. 1½ time.