Velkommen til din vej til en bedre livskvalitet

Har du ondt i kroppen, er er hjælp at hente her!

Usui Reiki Shiki Ryoho

Lidt om Reiki healing:

Behandlinger med healing har været kendt siden oldtiden. En healings form er kendt som ‘Reiki-healing’, og den menes at have sin oprindelse i regionen Tibet for mere end 2500 år siden. Det var Mikao Usui, der genopdagede Reiki healingen. Reiki er en form for healing, der udnytter Den Universelle livsenergi, som omgiver os overalt, hvor vi færdes, overføres til andre, gennem anvendelse af en healers hænder. Ved at overføre denne livskrafts-energi til andre, bringes balancen tilbage til dem, der er plaget af en række skader og sygdomme.

Gennem mange år, er hospitaler, hospicer, og mange private klinikker rundt om i verden, begyndt at tilbyde Reiki healing, (i Danmark er det kun på private klinikker) som en behandlingsmulighed. De, der har gennemgået en behandling, har rapporteret lindring af deres symptomer, fra mange fysiske og psykiske problemer.

To former for Reiki healing

Den mest traditionelle japanske version af Reiki healing er Usui Reiki Ryoho Gakkai. Dette er et specifik behandlingssystem, grundlagt af Mikao Usui. Men igennem tiden, og med en række forskellige Reiki-mestrer, er der sket små afvigelser i de grundlæggende elementer og teknikker fra Gakkai metoden. En sådan Reiki-mester er Hawayo Takata, som tog sin undervisning til Hawaii, og senere til resten af USA. Hendes praktiserende form for Reiki healing er blevet kendt, som den vestlige metode, eller Usui Reiki Shiki Ryoho.

Den væsentligste forskel mellem de to stilarter, er placeringen af healerens hænder på klienten/modtageren. Uddannede personer i den traditionelle japanske form for Reiki healing, bruger deres intuition til at bestemme håndens placering. De føler, hvor de urolige områder af klienten er. Når området er fundet, begynde healeren processen med energi healing. Typisk for denne form for Reiki healing, foretages healingen, på de specifikke områder, der kræver behandling.

Den vestlige stil af Reiki healingen, anvender oftest forudbestemte håndmønstre og placeringer. Der lægges mere vægt, på at give en fyldigere og mere tilpasset oplevelse, – healing af hele kroppen.

Der er ingen typiske Reiki healing sessioner. Hver Reiki healing session kan være kort eller lang. Reiki healere anvender/overfører den nødvendige energi til modtageren. Reiki healing kan udføres af alle, der har gennemgået en ordentlig uddannelse.

Det er vigtigt at huske, at de personer der søger Reiki healing behandling, aldrig bør give afkald traditionel medicinsk behandling.

Mikao Usui (Dr. Usui) Billedet.

Reiki healing er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer tilbage fra tibetansk buddhisme, og er blevet anvendt af de tibetanske munke til selvudvikling og selverkendelse.

Reiki blev i 1800-tallet genoptaget af en japansk præst (Tendai buddhistisk munk) Mikao Usui. Gennem studier af gamle buddhistiske sanskrit sutras, (Buddhistiske hellige skrifter) opdagede Mikao Usui de glemte sanskritsymboler, der refererer til healing.

Efter 21 dage med faste, bøn og meditation, ved det hellige bjerg, Kuriyama, fik Mikao Ususi en åbenbaring fra “Den Universelle Kilde”. Mikau Usui oplevede Reiki-symbolernes hellige og helbredende kraft.

I dag har Reiki healing bredt sig til hele verden.

Velkommen på klinikken