Velkommen til din vej til en bedre livskvalitet

Har du ondt i kroppen, er er hjælp at hente her!

Metoden er udviklet af Philip Rafferty. Populært kaldet kæbe-reset. Man behandler af to gange i 45 minutter, med minimum en uges mellemrum.

RESET står for: Rafferty Energy System of Easing the Temporomandibular joint. (TMJ)

Ved at genoprette kæben og leddene omkring, kan man afhjælpe en meget stor del af mange gener, hvis ikke helt. Også i denne behandlingsform “piller vi løget”. Dvs. at første behandling er yderste lag af den stress, der sætter sig, mens du har åbne øjne, din dagligdag, dit arbejde, og også spændingerne i kæben, så som bøjle på tænderne, traumer i området, bide tænderne sammen, skære tænder, knækkende kæbe osv.

Det er igen et samarbejde mellem klient og behandler.

Anden lag af “løget” arbejdes der med i nummer to behandling, efter minimum en uges tid. Her arbejdes mere i dybden, med den stress der kommer frem om natten, eller det traume, der er oplevet på et eller andet tidspunkt. Se på denne del af behandlingen, som det der er sket, når dine øjne har været lukkede.

Der er utallige historie om, hvad RESET har hjulpet mange mennesker af med. Her følger nogle af de disse ting:

Arthritis – hårde tandbehandlinger – sengevædning – børnestress (mavepine og søvnbesvær) – nakke og skuldersmerter – fibromyalgi – hovedpine – bihulebetændelse – dårlig hørelse – tinnitus problemer – indlæringsproblemer – lændesmerter og meget mere.

En RESET behandling koster 800,- og varer to gange 45 minutter, med minimum en uge i mellem behandlingerne.

Dette er en komplementær behandling, og kan under ingen omstændigheder erstatte lægebesøg, men er en supplerende behandling.